Koude buffetten 

Saladbar met

- Sla, tomatenslaatje, komkommer, geraspte worteltjes en boontjes
- Pasta met pesto
- Aardappeltjes in de schil met fijngesnipperde ui en een bieslookvinaigrette
- Mayonaise, cocktailsaus en vinaigrette
- Assortiment brood met botertjes

- Gerookte zalm met fijngesneden ui en peterselie
- Tomaat opgevuld met grijze garnalen

- Spaanse ham met Cavaillon
- Een duo van seizoensgebonden paté
- Rosbief met een pepersausje

Mogelijke extra’s

- Zalm bell-vue           
- Gamba’s
- Oester
- Gerookte heilbot
- Visterrine
- Perzik met tonijn
- Ham met asperges
- Aspergeslaatje (seizoen)
- Varkensgebraad
- Tomaten met mozzarella en een basilicumpesto  

De mening van onze klanten ...

Regelmatig doen we als school beroep op de diensten van 'Le Diné'. Zo verzorgen ze bijvoorbeeld jaarlijks onze nieuwjaarsreceptie. Niks dan voordelen: een degelijk aanbod van prijs/kwaliteit, een zeer afwisselend assortiment, heerlijke hapjes, inventief en creatief. Daarbovenop krijgen we steeds een professionele bediening en een correcte afhandeling van het administratieve luik. Afspraken worden steevast nagekomen.

Liesbeth Van Hemelrijck, directeur PBD

© 2018 FR4NKN1J5