Hoofdgerechten

(de aardappelgerechten kunnen aangepast worden naar wens)

- Chateaubriand met een sausje op basis van cognac en champignons met gegrilde groenten en aardappelkroketten
- Varkensgebraad in een jagersausje met witloof of boontjes en rosti’s
- Tagliatelle met gebakken zalm in een sausje van bieslook en afgewerkt met krokant gebakken prei
- Tong met een botersausje en peterselie op een bedje van bieslookpuree
- Roulade van kalkoen met champignons en pesto in een licht pepersausje en geserveerd met gebakken aardappelen
- Zwarte tagliatelle met gebakken zeeduivel, jonge groentjes en een saffraansausje
- Saltimbocca met gegrilde groentjes en pasta
- Gegrilde kalfsmedaillon in een jasje van gerookte ham met een cognacsausje, een groenteboeket en pommes duchesse

De mening van onze klanten ...

Zonder overdrijven de lekkerste vol au vent die ik al heb gegeten amaai! Ne aanrader voor iedereen, en voor ons zeer zeker voor herhaling vatbaar!
Liesbeth

© 2018 FR4NKN1J5