Hoofdgerechten

(de aardappelgerechten kunnen aangepast worden naar wens)

- Chateaubriand met een sausje op basis van cognac en champignons met gegrilde groenten en aardappelkroketten
- Varkensgebraad in een jagersausje met witloof of boontjes en rosti’s
- Tagliatelle met gebakken zalm in een sausje van bieslook en afgewerkt met krokant gebakken prei
- Tong met een botersausje en peterselie op een bedje van bieslookpuree
- Roulade van kalkoen met champignons en pesto in een licht pepersausje en geserveerd met gebakken aardappelen
- Zwarte tagliatelle met gebakken zeeduivel, jonge groentjes en een saffraansausje
- Saltimbocca met gegrilde groentjes en pasta
- Gegrilde kalfsmedaillon in een jasje van gerookte ham met een cognacsausje, een groenteboeket en pommes duchesse

De mening van onze klanten ...

Al verschillende keren leverde LeDine voor de receptie van de scholengemeenschap.  Ook in grote aantallen zijn de broodjes en wraps heel lekker en het aanbod gevarieerd.

Kristine Verbiest, coördinerend directeur scholengemeenschap BruNo

© 2018 FR4NKN1J5