Koude voorgerechten

- Carpaccio van zalm met fijne kruiden, een frisse vinaigrette vergezeld van een slaatje en brood
- Rundscarpaccio met parmezaan schilfers, een creme van balsamico en notensla
- Handgesneden rundstartaar op Italiaanse wijze
- Salsa van verschillende kerstomaten met grijze Noordzeegarnalen
- Noorse schotel met z’n garnituren
- Aspergeslaatje afgewerkt met gerookte zalm (seizoen)
- In huis gemarineerde kip met een fris slaatje, een vinaigrette op basis van curry en brood
- Tomatenslaatje met mozzarella en notensla
- Een trio van seizoensgebonden paté geserveerd met toast en gezouten boter
- Fijngesneden rosbief met een sausje op basis van geconcasseerde peper

De mening van onze klanten ...

Al verschillende keren leverde LeDine voor de receptie van de scholengemeenschap.  Ook in grote aantallen zijn de broodjes en wraps heel lekker en het aanbod gevarieerd.

Kristine Verbiest, coördinerend directeur scholengemeenschap BruNo

© 2018 FR4NKN1J5