Koude voorgerechten

- Carpaccio van zalm met fijne kruiden, een frisse vinaigrette vergezeld van een slaatje en brood
- Rundscarpaccio met parmezaan schilfers, een creme van balsamico en notensla
- Handgesneden rundstartaar op Italiaanse wijze
- Salsa van verschillende kerstomaten met grijze Noordzeegarnalen
- Noorse schotel met z’n garnituren
- Aspergeslaatje afgewerkt met gerookte zalm (seizoen)
- In huis gemarineerde kip met een fris slaatje, een vinaigrette op basis van curry en brood
- Tomatenslaatje met mozzarella en notensla
- Een trio van seizoensgebonden paté geserveerd met toast en gezouten boter
- Fijngesneden rosbief met een sausje op basis van geconcasseerde peper

De mening van onze klanten ...

Voor ons huwelijksfeest waren we op zoek naar een goede traiteur. Via via zijn we dan bij Le Diné terecht gekomen. Daar hebben we ook geen goed traiteur gevonden, maar wel een hele hele goede. Alles was tot in de puntjes geregeld. We moesten ons van niks iets aantrekken, juist genieten. Wat we dan ook met volle teugen hebben gedaan.
Als alles opgeruimd en netjes achter gelaten werd hebben we samen met het superleuke team nog een goed glaasje gedronken. Een echte aanrader.

Patrick Vanderauwera, Machelen

© 2018 FR4NKN1J5