Koude voorgerechten

- Carpaccio van zalm met fijne kruiden, een frisse vinaigrette vergezeld van een slaatje en brood
- Rundscarpaccio met parmezaan schilfers, een creme van balsamico en notensla
- Handgesneden rundstartaar op Italiaanse wijze
- Salsa van verschillende kerstomaten met grijze Noordzeegarnalen
- Noorse schotel met z’n garnituren
- Aspergeslaatje afgewerkt met gerookte zalm (seizoen)
- In huis gemarineerde kip met een fris slaatje, een vinaigrette op basis van curry en brood
- Tomatenslaatje met mozzarella en notensla
- Een trio van seizoensgebonden paté geserveerd met toast en gezouten boter
- Fijngesneden rosbief met een sausje op basis van geconcasseerde peper

De mening van onze klanten ...

Regelmatig doen we als school beroep op de diensten van 'Le Diné'. Zo verzorgen ze bijvoorbeeld jaarlijks onze nieuwjaarsreceptie. Niks dan voordelen: een degelijk aanbod van prijs/kwaliteit, een zeer afwisselend assortiment, heerlijke hapjes, inventief en creatief. Daarbovenop krijgen we steeds een professionele bediening en een correcte afhandeling van het administratieve luik. Afspraken worden steevast nagekomen.

Liesbeth Van Hemelrijck, directeur PBD

© 2018 FR4NKN1J5