Warme voorgerechten

- Een trio van huisbereide ravioli, elk met z’n eigen garnituren en aangepast sausje
- Krokant gebakken scampi’s met een sausje op basis van paprika’s
- Kortgebakken scampi’s met een fris slaatje afgewerkt met een dressing op basis van curry
- Roulade van kip met champignons en jonge spinazie in een kruidig sausje, afgewerkt met chips van gerookte ham
- Visterrine met een slaatje, getoast brood en gezouten boter
- Gepocheerde vis overgoten met een sausje op basis van grijze garnalen en fijngesneden prei 

De mening van onze klanten ...

Regelmatig doen we als school beroep op de diensten van 'Le Diné'. Zo verzorgen ze bijvoorbeeld jaarlijks onze nieuwjaarsreceptie. Niks dan voordelen: een degelijk aanbod van prijs/kwaliteit, een zeer afwisselend assortiment, heerlijke hapjes, inventief en creatief. Daarbovenop krijgen we steeds een professionele bediening en een correcte afhandeling van het administratieve luik. Afspraken worden steevast nagekomen.

Liesbeth Van Hemelrijck, directeur PBD

© 2018 FR4NKN1J5