Desserten


- Tiramisu als dan niet afgewerkt met rode vruchten
- Biscuitrol met slagroom en chocoladeschilfers
- IJscoupes

  - Millefeuille met banketbakkersroom en rode vruchten
  - Pannenkoek op grootmoeders wijze met ijs en slagroom
- Mousse van Belgische chocolade al dan niet afgewerkt met rode vruchten
 - Appelstrudel
- Carpaccio van ananas gemarineerd in vodka met een bolletje vanille ijs, afgewerkt met munt
 - Verjaardagstaart
- Zoete plank vanaf 6 personen


- Kaasplank met z’n garnituren, brood en boter vanaf 8 personen

De mening van onze klanten ...

Regelmatig doen we als school beroep op de diensten van 'Le Diné'. Zo verzorgen ze bijvoorbeeld jaarlijks onze nieuwjaarsreceptie. Niks dan voordelen: een degelijk aanbod van prijs/kwaliteit, een zeer afwisselend assortiment, heerlijke hapjes, inventief en creatief. Daarbovenop krijgen we steeds een professionele bediening en een correcte afhandeling van het administratieve luik. Afspraken worden steevast nagekomen.

Liesbeth Van Hemelrijck, directeur PBD

© 2018 FR4NKN1J5