Hoofdgerechten

(de aardappelgerechten kunnen aangepast worden naar wens)

- Chateaubriand met een sausje op basis van cognac en champignons met gegrilde groenten en aardappelkroketten
- Varkensgebraad in een jagersausje met witloof of boontjes en rosti’s
- Tagliatelle met gebakken zalm in een sausje van bieslook en afgewerkt met krokant gebakken prei
- Tong met een botersausje en peterselie op een bedje van bieslookpuree
- Roulade van kalkoen met champignons en pesto in een licht pepersausje en geserveerd met gebakken aardappelen
- Zwarte tagliatelle met gebakken zeeduivel, jonge groentjes en een saffraansausje
- Saltimbocca met gegrilde groentjes en pasta
- Gegrilde kalfsmedaillon in een jasje van gerookte ham met een cognacsausje, een groenteboeket en pommes duchesse

De mening van onze klanten ...

Bij Mondelez in Mechelen werken we sinds jaren samen met Le diner voor al onze cateringactiviteiten, dit gaat van een Benelux buffet van 30 personen voor onze internationale klanten tot een barbecue en een kerstevent voor 300 personen. Steeds krijgen wij lovende woorden over de kwaliteit en het professionalisme waarmee dit gebracht wordt.

De succes formule bestaat uit goede mix tussen populaire gerechten en wat meer feestelijke gerechten maakt dat we dit binnen ons budget kunnen verwezenlijken en waarbij toch iedereen zijn goesting vind.

Het maatwerk, de flexibiliteit, het enthousiasme en vriendelijkheid waarmee dit alles wordt gebracht is wat Le diner zo bijzonder maakt.

Kortom een echte topper en aanrader

Gino Cauwel
Organisator van events

© 2018 FR4NKN1J5